Onze winkels Onze winkels Onze openingstijden Openings tijden Vind jouw winkel Vind jouw winkel Onze horeca
Terug naar overzicht

Alles wat je nodig hebt voor een perfecte BBQ!

Yessss! Het is nu echt zomer. Tijd om de barbecue aan te steken! Wij zetten alles wat je nodig hebt voor een perfecte barbecue voor je op een rijtje. En het leuke is, je kan het allemaal kopen in de AaBe Fabriek!

 

1. Lekker eten
Geen barbecue zonder eten natuurlijk! Zoek lekkere recepten en bereid je barbecue goed voor. Of kies voor een klant-en-klaar pakket van Jumbo of Lidl. Genoeg keuze en voor iedereen wat.

 
1. Royaal gevulde spiesen, Jumbo. 2. Groene salade, Lidl.

2. Een goede barbecue
Een goede barbecue is geen overbodige luxe voor een perfecte barbecue. Kies voor een meeneem-barbecue als je lekker naar het park gaat, of een uitgebreide buitenkeuken die jaren mee kan. Tegenwoordig heb je barbecues in alle soorten in maten!

 

1. Barbecue, Leen Bakker. 2. Barbecue, Blokker.

3. De juiste tools
Maak het makkelijk voor jezelf en ga niet zitten prutsen met onhandige bestek. Koop voor een paar euro’s wat handige tools en je zal merken dat het allemaal een stuk makkelijker gaat. Kind kan de was doen!

 

1. Barbecue tools, set van 3, Xenos. 2. Barbecue visgrill, Xenos

4. Leuke handigheidjes
Oké, je hebt het eten, het drinken en de tools. Nu is het tijd om het ook écht gezellig te maken. Ga je barbecuen in het park? Vergeet bijvoorbeeld niet om een groot kleed mee te nemen. Plastic bestek en een gezellig muziekje zijn ook niet overbodig. Een citronella kaarsje tegen de muggen en frisbee tegen de after dinner dip. Klaar is kees!

1. Schaal, Kwantum. 2. Smokey Goodness BBQ boek, Primera

Deze artikelen vind je bij:

Jumbo Lidl Xenos Primera