Onze winkels Onze winkels Onze openingstijden Openings tijden Vind jouw winkel Vind jouw winkel Onze horeca
Terug naar overzicht

Hoe je makkelijk het buitengevoel binnen beleefd

Heb je helaas geen tuin of balkon? Of wil je de natuur gewoon wat meer in huis halen? Karin, de styliste van de Pronto Wonen in de AaBe Fabriek schreef een blog over hoe  je makkelijk het buitengevoel binnen beleefd.

Met een simpele oplossing heb je al snel het buitengevoel binnen in huis. Die oplossing kun je eigenlijk al snel raden, dat zijn bloemen en planten! Hiervoor kun je echte bloemen gebruiken, maar daar kun je hooguit twee weken van genieten. De ultieme oplossing hiervoor zijn kunstbloemen en zoals wij dat noemen ‘zijde’. Zelf heb ik ook een aantal stukken uitgeprobeerd met de producten die wij in de winkel verkopen. Het is makkelijk maar toch heel leuk om zelf te maken en om lang van te kunnen genieten!

Het belangrijkste bij het maken van een presentatie voor op tafel of aan de muur is het gebruik van verschillende materialen en met verschillende hoogtes te werken. Door juist glas, metaal en keramiek door elkaar te gebruiken maar in dezelfde kleurtoon breng je rust in je presentatie. Gebruik dit als basis voor je presentatie en voeg er daarna planten aan toe om het te laten leven.

Hier onder een aantal leuke voorbeelden die ook terug zijn te vinden in de Pronto Wonen winkels.

Bij deze presentatie heb ik vooral stoere producten en materialen gebruikt zodat de bloemen mooi tot zijn recht komen. Door de producten rustig te houden springen de bloemen eruit!

Pronto Wonen AaBe Fabriek

Met een steigerhouten achtergrond maak je het interieur meteen stoer. Doordat het steigerhout al een eigen uitstraling heeft kun je met weinig producten een mooie wand creëren. Door hierbij ook gebruik te maken van verschillende producten als hout, glas en touw krijg je al snel een rustig gevoel. Tevens heb ik hier ook ‘zijde‘ in gebruikt om het buitengevoel te versterken.

Pronto Wonen AaBe Fabriek

Bij de laatste presentatie heb ik gebruik gemaakt van deze leuke kleine glazen elementen voor aan de wand. Deze heb ik gevuld met verschillende ‘zijde‘ hierdoor krijg je een huiselijke sfeer. Het is natuurlijk ook mogelijk om deze te vullen met schelpjes, takken of andere producten die bij de inrichting van je huis past. Deze muurdecoratie heb ik door laten lopen in het tafelstuk om er één geheel van te maken, waardoor je de rust behoudt.

Pronto Wonen AaBe Fabriek

Zo kun je ook op een dag dat het minder lekker weer is, ook heerlijk binnen genieten van een groen huis! Probeer rustig uit. Durf te combineren en kom gerust naar de winkel voor advies, wij helpen je graag met leuke nieuwe ideeën.

Succes!
Karin, Pronto Wonen Tilburg

 

Deze artikelen vind je bij:

Pronto Wonen