Onze winkels Onze winkels Onze openingstijden Openings tijden Vind jouw winkel Vind jouw winkel Onze horeca
Terug naar overzicht

DIY: Zo maak je jouw eigen fotowand

Heb je nog een leeg plekje op de muur over? In de slaapkamer, woonkamer, keuken of in de hal? Een fotowand past op heel veel ruimtes in het huis en voegt net dat beetje extra persoonlijkheid toe. Het voordeel van een fotowand is dat je deze helemaal naar je eigen smaak kunt maken, en kunt aanpassen wanneer je maar wilt. Hieronder geven we wat tips om een toffe fotowand te maken.

De afbeeldingen
Er zijn verschillende soorten afbeeldingen die je kunt gebruiken op je fotowand. Denk aan quotes, afbeeldingen die in fotolijstjes zijn toegevoegd, vakantiefoto’s of een bladzijde uit een magazine. Ook leuk, voeg een beetje retro toe door er wat polaroids tussen te hangen. Bij BCC in de AaBe Fabriek vind je verschillende polaroidcamera’s om al je leuke herinneringen op een old school manier vast te leggen.

Heb je al een aantal leuke afbeeldingen verzameld? Bij Blokker of Kruidvat kun je gebruik maken van de fotoservice. Laat je afbeeldingen afdrukken in losse foto’s, op een wandkalender of als poster en canvas.

Fotolijstjes
Wanneer je alle foto’s verzameld hebt is het tijd om fotolijstjes uit te kiezen. Ga voor strak en simpel of gek en uitbundig. Let erop dat je voor het aanschaffen van de lijstjes let op de compositie en de formaten die je zoekt. Bij Xenos, Blokker, Leen Bakker of Kwantum in de AaBe Fabriek heb je genoeg keus aan fotolijstjes.

Accessoires
Op een fotowand hoeven natuurlijk niet alleen fotolijstjes terecht te komen. Speel met de muur door extra accessoires toe te voegen zoals een lamp, memobord, wandrek, spiegel, wandhaak of klok. De XOOON Wonen, Leen Bakker en Pronto Wonen in de AaBe Fabriek hebben een ruime keuze aan accessoires die je genoeg inspiratie bieden!

De muur
Voor de interieurliefhebbers met lef… Je kunt natuurlijk ook nog kiezen voor een extra kleurtje op de muur achter je foto’s. Kwantum in de AaBe Fabriek heeft alle kleuren van de regenboog voor op de muur. Je kunt met tape het vak kaderen of zelfs een leuk figuur uitkiezen!

Deze artikelen vind je bij:

BCC Blokker Leen Bakker Xenos