Onze winkels Onze winkels Onze openingstijden Openings tijden Vind jouw winkel Vind jouw winkel Onze horeca
Terug naar overzicht

Eyecatchers in huis!

Een groep accessoires, twee vazen voor het raam of een dienblad met waxinelichtjes. Het zijn klassiekers die het altijd goed doen in je huis. Maar wij van Pronto Wonen gaan graag een stapje verder en willen je kennis laten maken met eyecatchers in je huis. 

Eyecatchers zijn vaak grotere objecten die meteen je aandacht trekken wanneer je een ruimte binnenkomt. Betekent dit dat een eyecatcher meteen duur en design moet zijn? Nee hoor, absoluut niet! Ga op zoek naar een object dat bij de rest van je interieur past maar hier wel in uitspringt. Dit kan doordat het een groter formaat heeft, een uitgesproken kleur of vorm heeft, of doordat het object ‘vreemd’ is binnen de setting. 

Hieronder zullen we je een aantal voorbeelden geven. Door een grote vaas met bloemen op een zuil te plaatsen creëer je een podium voor de presentatie. Hierdoor creëer je een eyecatcher. Gebruik boven je dressoir eens een groot wandpaneel in plaats van een schilderij , deze mag de totale breedte van het dressoir in beslag nemen. Het dressoir wordt hierdoor ondergeschikt aan wat er boven gebeurd. 

Ook een mooi houten object kan als eyecatcher dienen. Dit kan zowel tegen de muur of als los element gebruikt worden. Tegen de muur krijg je hierdoor een spectaculair 3D effect. Los op een dressoir of zuil maak je je hout object tot een losstaand kunstobject. 

Kleine accessoires zoals een vaasje of beeldje met een belangrijke betekenis geef je extra aandacht door het onder een stolp te plaatsen. Je maakt er als het ware een klein museum van, hierdoor krijgt het accessoire een belangrijke plaats in huis.  

Een leuke manier om je meubels tot eyecatchers om te toveren is kleur toevoegen aan de woning. Denk bijvoorbeeld aan een boekenkast die voor een geschilderd vlak komt te staan. Je meubel springt nu echt van de muur! Hierdoor verandert ook de uitstraling van het meubel en lijkt alles weer helemaal nieuw.

In onze winkel laten we je graag meer voorbeelden zien. Kom snel langs bij Pronto Wonen!

Karin en Malou, team Pronto Wonen

Eyecatcher

Deze artikelen vind je bij:

Pronto Wonen