Onze winkels Onze winkels Onze openingstijden Openings tijden Vind jouw winkel Vind jouw winkel Onze horeca
Terug naar overzicht

Inspiratie in de AaBe Fabriek

Elke week nieuwe inspiratie!

Of je nu op zoek bent naar een heerlijk nieuw bed of een kussen op de bank, de nieuwste televisie of een fijne auto; je ontdekt het in de AaBe Fabriek. Een middag inspiratie op doen, een zoektocht naar iets speciaals of je wekelijkse boodschappentocht, dankzij het brede aanbod van winkels zit de AaBe Fabriek altijd vol verrassingen. 

Kleuren combineren

Een stoer kleur schema van diverse afgezwakte blauw tinten gecombineerd met de kleuren cognac, antraciet en zwart. Door hout toe te voegen krijgt je woonkamer een warm geheel. Een kleur schema dat in veel woonkamers kan worden toegepast.

Kleur moodboard: Pronto Wonen

De Bruiloft

Er is niets zo romantisch als een bruiloft! Samen met het bruidspaar wordt er gekeken naar de locatie en stijl van de bruiloft. Door een mooie combinatie van kleur, materiaal en bloemen krijgt een bruiloft nog een extra romantisch randje.

De salontafel trend

Dat een salontafel al lang niet meer een rechthoekig model hoeft te zijn weten we al langer. Een groepje van verschillende tafeltjes volstaat hier goed voor. De modellen en materialen worden steeds uitgebreider, zoals dit model met goud en verweerd glas.

Tafeltje: Xooon

Donkere keukens

Donkere keukens hebben een moderne en luxe uitstraling. Voor een wat kleinere ruimte is dit al snel wat te heftig, een goed alternatief is daarom het gebruik van donkere apparatuur, een donkere kraan en spoelbak en ook kleine details zoals de handgrepen in een donkere kleur.

Keuken: Keuken Depot

Visgraat: terug van weggeweest

De visgraat vloer is super trendy! Alhoewel deze manier van vloerbedekking van origine erg klassiek is, weet hij toch steeds meer zijn plek te vinden tussen verschillende woonstijlen.

Vloer: Roobol

Spiegeltje (of kleedje) aan de wand…

Wanddecoratie krijgt steeds meer een prominente plek in het interieur. Niet meer twee schilderijtjes aan de muur of alleen een klok in een hoek, maar een echte eyechatcher aan je wand. Denk eens aan een opvallende spiegel met tekst of een mooi wandkleed!

Wanddecoratie : Pronto Wonen

Oud, Ouder, Oudst

Oude vondsten geven je interieur een persoonlijke touch. Een contrast in stijl, tijdsgeest en cultuur zorgen ervoor dat je interieur echt interessant wordt. Vondsten uit tweedehands winkels , souvenirs en oude familie stukken kunnen als ware kunstwerken in huis gepresenteerd worden.

Lampen en verlichting

Lampen en verlichting spelen een belangrijke rol in het hedendaagse interieurbeeld. Glas is al tijden een geliefd materiaal in de verlichtingsbranche. Dit najaar zie je vooral glazen bol lampen voorzien van een weerspiegelende gekleurde coating. Deze reflectie zorgt ervoor dat de lampen zich naar ieder interieur aanpassen. Opvallend met een chique touch voor een speels effect.

Lampen : Xooon en Henders & Hazel

Aan tafel!

Een mooi gedekte tafel om heerlijk aan te dineren en lekker aan na te tafelen met vrienden en familie. Naast goed eten , speelt in deze tijd ook servies een erg grote rol aan de diner tafel. Dek je tafel met een tafelloper of tafelkleed en gebruik verschillende borden en schalen om hoogte te creëren.

Servies: Henders & Hazel

Over de top

Spannend en kleurrijk is wat we veel zien in de interieurmode. Kies een thema en voer het tot over de top door. Woonkamers veranderen bijna in een filmset, zoveel styling komt eraan te pas. Kies een design voor je behang en voer deze door in stoeltjes, kussens en een karpet. Niks is te gek!

Binnentuin

Een trend die al een tijdje loopt en die voorlopig ook niet uit het interieurbeeld zal verdwijnen: de binnentuin. Planten spelen een grote rol en worden verstrekt door het gebruik van riet, hout en terra kleuren. Ook groen in leer op de bank en als tint op de muur komt dit seizoen veel naar voren. Alles om onze eigen urban jungle te creëren, een oaze van rust binnen een druk bestaan.

XOOON

Grijs, de meest voorkomende kleur in het Nederlandse interieur. Door juist een bank in een andere kleur te nemen laat je je woonkamer spreken, maak je het persoonlijk en is er meteen een echte eyecatcher. Neem dit strak vormgegeven model van XOOON, met aandacht voor detail en klassiek kruis-stiksel op de rugkussens. In een opvallende trend kleur en toch makkelijk te combineren.

Velvet, velours & fluweel.

Luxe stoffen staan ook dit najaar weer centraal in interieur en mode. Ga je voor een kleine subtiele hint in je interieur of pak je groots uit met een bank of zelfs wandbekleding in dit materiaal? Waar je het ook in terug laat komen, velvet zorgt voor een warme en vooral ook romantische uitstraling in huis.   

FUN

Dit seizoen staat in het teken van ‘FUN’. Producten als deze geven je huis een eigen identiteit. Ideaal om mee te decoreren en precies goed voor mensen die eens iets anders willen in de huiskamer. Mooi onder een stolp of als kunstobject aan een muur gepresenteerd. Kies een fun object het liefst in één kleur en let hierbij op de accessoires die al in huis aanwezig zijn. De producten hieronder zijn van Pronto.

De kleur van 2019

Beige, bruintinten en paars zijn kleuren die al een tijdje weg waren uit het interieurbeeld maar die vooral in 2019 weer een weg terugvinden. Het gaat hier vooral om de diepe donkere kleuren voor een warm, bijna etnisch gevoel.

Trend: Terrazzo

Vorig seizoen was marmer het helemaal maar dit najaar wordt ze verslagen door Terrazzo. Terrazzo, ook wel bekend als granito zie je overal. Niet alleen op de traditionele manier als vloerbekleding maar ook in badkamers, keukens , woonaccessoires en zelfs behang komt terrazzo goed tot zijn recht. Het retro karakter in combinatie met een strakke belijning geeft een modern geheel.

Deze artikelen vind je bij:

XOOON wonen Henders & Hazel