Onze winkels Onze winkels Onze openingstijden Openings tijden Vind jouw winkel Vind jouw winkel Onze horeca
Terug naar overzicht

Najaarstrends voor in huis!

De herfst biedt een overvloed aan inspiratie. Ook voor in huis! Als we straks weer lekker binnen blijven, willen we het thuis zo gezellig mogelijk maken. Van warme kleuren tot natuurlijke materialen, wij geven je 4 najaarstrends op het gebied van interieur!

Najaarstrends interieur

1. Warme en diepe kleuren
Pak de verfkwasten er maar bij! Wat de muren betreft pakken we het deze herfst écht herfstachtig aan. Warme kleuren als donkerroze, roodbruin of diepe tinten als donkergroen maken een krachtig statement in huis. Een tikkeltje gewaagd, maar gegarandeerd geen spijt. Zodra de kleuren buiten steeds meer verkleuren, zal jij helemaal in je sas zijn tussen ál die mooie herfstkleuren.

Najaarstrends interieur

2. Terug in de tijd
Dit najaar gaan we een beetje terug in de tijd. Op naar de jaren 50, 60 en 70! We stappen af van minimalistische zwart/wit-interieurs en schakelen over naar interieurs met een verhaal. Kruip op zolder bij je opa, oma, vader of moeder, of ga voor een íets modernere variant uit een van de woonwinkels in de AaBe Fabriek.

Najaarstrends interieur

3. Natuurlijke en klassieke materialen
Qua materialen kun je uitpakken met messing, brons, marmer en zwart staal. Materialen die stuk voor stuk luxe uitstralen. Combineer dit met natuurlijke materialen, zoals hout en natuursteen voor een mooi geheel.

Najaarstrends interieur

4. Geometrische vormen en prints
Niet weg te slaan bij de geometrische vormen en prints? Deze trend is niet nieuw binnen de interieurwereld, maar wél een hele fijne! Driehoekjes, cirkels en ruiten doen het goed. Dit najaar zien we ook hier een nieuwe variant van. Prints en vormen uit de jaren 70 zien we steeds meer terugkomen. En daar zijn wij heel blij mee!

Deze artikelen vind je bij:

XOOON wonen Profijt Meubel Pronto Wonen Leen Bakker