Onze winkels Onze winkels Onze openingstijden Openings tijden Vind jouw winkel Vind jouw winkel Onze horeca
Terug naar overzicht

Drie tips: een perfect ontbijt op bed

Of het nu voor een verjaardag, een geslaagde scholier (tip!) of voor Vaderdag (tip!) is, met een ontbijt op bed scoor je altijd punten! En het leuke is, het hoeft helemaal niet moeilijk te zijn! Wij geven je een aantal tips voor een perfect ontbijt op bed. Succes!

tips ontbijt op bed

1. Food, food, food!
Het allerbelangrijkste natuurlijk, geen ontbijt zonder eten! Maar zorg wel voor het allerlekkerste eten. Maak een goed eitje, zorg voor fruit en lekker brood. Wil je echt uitpakken? Grijp dan je keukenapparatuur erbij. De blender voor een heerlijke smoothiebowl, de broodrooster voor geroosterd brood, of maak lekkere pannenkoeken!

Bij de Jumbo, Lidl en Groente & Fruit haal je al het lekkers in huis!

tips ontbijt op bed

2. Accessoires
Onderschat de kracht van accessoires niet! Fleur je ontbijt op bed op met een leuk dienblad, mooi servies, bloemen en andere versiersels. Ook leuk, maak het persoonlijk! Print lieve foto’s van jullie samen uit in klein formaat en leg deze als accessoires op het dienblad. Alles voor die grote glimlach!

De leukste accessoires haal je in de AaBe Fabriek natuurlijk onder andere bij de Xenos, Leen Bakker, Big Bazar en Blokker. Laat je fotootjes op mooi fotopapier printen bij Kruidvat!

tips ontbijt op bed

3. Een lekker bed
Last but not least! Een goed bed en fijne sfeer in de slaapkamer is zeker belangrijk. Zorg voor een goed matras, lekkere kussens en een leuk dekbedovertrek. Niets is zo lekker als een ontbijt op bed in een heerlijk zacht en comfortabel bed, toch?

Kijk bij Swiss Sense, HACO, Beter Bed, Boonman Bedden en Beddenreus voor de lekkerste bedden en leukste bedaccessoires in de AaBe Fabriek.