Onze winkels Onze winkels Onze openingstijden Openings tijden Vind jouw winkel Vind jouw winkel Onze horeca
Terug naar overzicht

Trend: Speel met contrasten!

Spelen met verfrissende contrasten in één interieur? Van ons krijg je een “GO”! Waarom zou je settelen bij één bepaalde stijl? Schijnbare tegenstellingen gaan soms verrassend goed samen. Voel je vrij om materialen, vormen en structuren met elkaar te combineren! Er is een beetje lef voor nodig, maar geloof ons: you’re gonna love it! XOOON schreef voor ons een leuke blog hierover.

Clossy chic
De juiste contrasten geven een interieur een echte designuitstraling. Plaats een hoogglans highboard tegen die ruwe, bakstenen muur of leg een vintage karpet onder je strakke eetkamertafel. Tip van de XOOON styliste: met de combi modern & koel, maar tegelijkertijd warm & huiselijk zit je altijd goed. Ontdek de koele kleuren, het gelakte MDF en de glazen fronten van de meubelcollectie “LURANO”.

Pretty pastel
Romantische pasteltinten en zachte materialen in je huis? Pastelkleuren zijn licht en fris, maar tegelijkertijd pittig en speels. Ze geven structuur en kracht aan een interieur. Een poederige kleur of fijne stof geeft een strakke designbank een vrouwelijke touch. Durf jij buiten de lijntjes kleuren? XOOON biedt een uitgebreid assortiment aan design dat je interieur onderdompelt in een zee van zoetigheid.

Sit back and relax!
Iedereen droomt toch van the best of both worlds: stijlvol design en een heerlijk comfort. Soms is het een echte uitdaging om de perfecte mix te vinden tussen een design en luxe. Zoek niet verder: bij XOOON zit je goed.

Deze blog is geschreven door XOOON.

Deze artikelen vind je bij:

XOOON wonen