Onze winkels Onze winkels Onze openingstijden Openings tijden Vind jouw winkel Vind jouw winkel Onze horeca
Terug naar overzicht

Vier tips om het voorjaar in huis te halen.

Bij het voorjaar denk je al snel aan veel bloemen, frisse kleurtjes en natuurlijk de eerste zonnestralen! Hoe haal je het voorjaar nou in huis? Wij geven je 4 tips waarmee je op een makkelijke manier het voorjaar in huis haalt.

 

1. Bloemen en planten
Het klinkt cliché maar het is echt waar; met verse bloemen en planten ziet je huis er in één handomdraai een stuk zonniger uit! Koop verschillende kleurrijke bloemen en stop ze bij elkaar in de vaas, of ga voor kleine vaasjes met daarin één takje. Groen in huis doet wonderen!

2. Haal (pastel)kleuren in huis
Nu de lente is begonnen, begint het buiten ook zo langzamerhand weer te bloeien. Als je aan de lente denkt, denk je toch al snel aan kleurtjes! Waarom zou je dit in je huis niet toepassen? Ga voor vrolijke accessoires zoals nieuwe wanddecoratie, een ander krukje naast de bank of een kleurige vaas.

3. Vervang de kussens
Het kan zo makkelijk zijn! Verwissel je kussenhoezen door nieuwe exemplaren met lichte pasteltinten of een vrolijk motiefje. Gegarandeerd dat je woonkamer meteen een hele andere look krijgt. Weg met die donkere winterkleuren!

4. Likje verf hier, likje verf daar
Tijd om de verfkasten erbij te pakken! Verf je gekleurde muur eens een ander fris kleurtje om je huis weer helemaal als nieuw te laten voelen. Of, als je niet te drastisch te werk wilt gaan, verf de pootjes van een bijzettafel in een opvallend kleurtje, verf een dressoir of andere woonaccessoires.

In de AaBe Fabriek vind je genoeg winkels met leuke items om jou te helpen het voorjaar in huis te halen. Kom eens langs en laat je inspireren!