Onze winkels Onze winkels Onze openingstijden Openings tijden Vind jouw winkel Vind jouw winkel Onze horeca
Terug naar overzicht

Wie Aa zegt moet ook Be zeggen

In de terugkerende reeks ‘wie Aa zegt moet ook Be zeggen’ gaan we in gesprek met de verschillende ondernemers, managers en werknemers van de AaBe Fabriek. Want naast het hoe, wat en waar, vinden wij het heel belangrijk dat jullie ook het ‘wie’ achter de AaBe Fabriek leren kennen. Wie zijn die mensen die hun ondernemingen geopend hebben in de AaBe Fabriek en er nu elke dag staan om jullie, de bezoeker, van alle gemakken te voorzien? 

Deze keer maken we kennis met Tim Louwers, 26 jaar en sinds oktober 2019 storemanager van Perry Sport in de AaBe Fabriek. Na jarenlang in de horeca gewerkt te hebben vond hij het tijd voor iets anders. Tim startte in oktober 2018 met een bijbaan als verkoper en is inmiddels uitgegroeid tot succesvol Storemanager van deze prachtige vestiging.

Tim heeft jarenlange horeca ervaring en komt ook uit een echte horeca familie. Na 4 jaar aan de hotelschool gestudeerd te hebben en veel ervaring op te hebben gedaan, heeft hij de horeca achter zich gelaten. “Mijn vader heeft een succesvolle handbal carrière gehad en heeft mij hierdoor al op jonge leeftijd met sport opgevoed. Ik vind het erg prettig om mensen te helpen, vandaar dat ik ook mijn eigen personal training bedrijf ben begonnen. Of het nu gaat om het uitzoeken van het juiste sportartikel of het behalen van een traingins/levensdoel, ik haal veel voldoening uit het helpen van mensen.”

Snel doorgegroeid
“In oktober 2018 begonnen als verkoper, in januari 2019 kreeg ik de functie van Assistent Storemanager en in oktober 2019 de stap gemaakt naar de functie van Storemanager. Ik heb binnen een jaar tijd hele mooie stappen mogen maken.” Interne doorgroei is iets wat erg gestimuleerd wordt binnen Perry Sport. Het team blijft dan ook erg stabiel, “ze weten dat ze hier door kunnen groeien en het personeel heeft ook zeker deze ambitie.” Tim wil er ten alle tijden voor zorgen dat iedereen in een omgeving werkt waarin zijn of haar talenten optimaal tot uiting kunnen komen.

Shop van Nederland
Samen met zijn assistent zorgt Tim dat deze vestiging goed lopend blijft. Doordat er wat veranderingen hebben plaatsgevonden, waaronder de komst van Tim, heeft de winkel een flinke boost gekregen. Mede hierdoor hebben ze ook al twee keer achter elkaar de titel “Shop van Nederland” in ontvangst mogen nemen. “In ons filiaal loopt veel talent rond, het zou mooi zijn als deze talenten in de toekomst van meerwaarde voor onze organisatie kunnen zijn. Ik vind het een eer om onderdeel te zijn van dat ontwikkelingsproces.”

Mooi initiatief
Tim merkt dat de AaBe Fabriek een steeds populairder winkelcentrum aan het worden is, je ziet groei doordat de bezoekersaantallen stijgen. “Het is een mooi initiatief van de stad, ze zijn goed bezig met het in eer houden van de oude geschiedenis. Een nieuwe draai geven aan een oude omgeving, dit is een trend die wereldwijd bezig is. Ik vind dit een goed initiatief.”

“De AaBe Fabriek is een samenhang van alles. Omwonenden hoeven de stad niet meer in om hun dagelijkse boodschappen te doen, dat kan allemaal hier.” Tim is blij dat er uiteindelijk geen woonboulevard van is gemaakt, maar dat de AaBe Fabriek nu alles onder 1 dak heeft. “Ook uniek aan dit winkelcentrum is de parkeergelegenheid, er zijn ontzettend veel gratis parkeerplekken.”

Toekomst
We vroegen aan Tim hoe de toekomst voor Perry Sport bij de AaBe Fabriek eruit ziet. “Ik hoop dat we de service kunnen blijven leveren die we nu ook leveren én dan we nog een hoop mensen blij kunnen maken met onze artikelen. Het ziet er naar uit dat we hier voorlopig nog wel even blijven!”

Deze artikelen vind je bij:

Perry Sport