Onze winkels Onze winkels Onze openingstijden Openings tijden Vind jouw winkel Vind jouw winkel Onze horeca
Terug naar overzicht

Haal de zomer huis!

Nu de temperaturen oplopen wordt het weer tijd voor een verfrissende zomer make-over! Winterse accenten verdwijnen en maken plaats voor de nieuwste zomertrends. Wat zijn deze trends? Lees het hieronder.

Natuurlijke materialen

Terracotta, kurk, bamboe en hout, natuurlijke materialen zijn niet meer weg te denken uit het interieur deze zomer. Ook heb je dit seizoen weer geluk als je groene vingers hebt. Planten zijn nog steeds razend populair. Of wat dacht je van het poten van je eigen groententuintje?

Zomertrends
Warm en persoonlijk

De trend warm en persoonlijk doet misschien eerder denken aan de knusse winteravonden, maar ook tijdens de warmere maanden kun jij je interieur heel goed warm en persoonlijk inrichten. Kies bijvoorbeeld voor een zomerse, mediterrane kleur op de muur. Iets subtieler aanpakken? Kies voor wat gele of oranje accessoires. Binnen no-time heb je het zonnetje in huis!

Zomertrends

Industriële beleving

Net als de natuurlijke trend, is ook de industriële trend al enkele seizoenen erg populair. Materialen als staal en aluminium worden veelal gecombineerd met kleuren als grijs en zwart. Strak en klassiek maar probeer deze materialen ook eens te combineren met een zachte pasteltint of kleurrijke accessoires. Je zal zien dat de ruimte direct een zomerse uitstraling krijgt.

Zomertrends

Deze zomertrends zijn goed terug te zien in de collecties van de woonwinkels in de AaBe Fabriek. Kom eens een kijkje nemen en kijk welke trends jij kan spotten!

Deze artikelen vind je bij:

Henders & Hazel Leen Bakker Profijt Meubel Pronto Wonen Xenos XOOON wonen Kwantum Haco Wonen & Slapen