Onze winkels Onze winkels Onze openingstijden Openings tijden Vind jouw winkel Vind jouw winkel Onze horeca

Woontober in de AaBe Fabriek

Kan uw huis wel een make-over gebruiken? Of sterker nog, bent u uitgekeken op uw meubilair en kunt u wel een opfrissertje gebruiken? Dan bent u bij winkelcentrum AaBe Fabriek aan het juiste adres! De gehele maand oktober doet de AaBe Fabriek namelijk groots mee aan de woonmaand. Dat betekent niet alleen dat de nieuwe collectie in de winkels komt, maar ook dat er plaatsgemaakt moet worden. Kortom, veel meubelstukken gaan voor nog mooiere prijzen weg!

Om het nog leuker te maken zijn er in winkelcentrum AaBe Fabriek tijdens de woonmaand op iedere zaterdag van de maand oktober leuke activiteiten:

Zaterdag 5 oktober – De Surprise Shopper bezoekt alle winkels van de AaBe Fabriek en verrast klanten door de aankoop geheel of gedeeltelijk te betalen.
Zaterdag 12 oktober – Kinderen kunnen op het Legoterras met duizenden Lego stenen een eigen huis bouwen. Hierbij zijn leuke prijzen te winnen.
Zaterdag 19 oktober – Kinderen kunnen een prachtig schilderij maken op het schilderterras. Er kan gewerkt worden aan een gezamenlijk kunstwerk of aan een eigen schilderij. Na afloop mogen de creaties uiteraard mee naar huis worden genomen.
Zaterdag 26 oktober –Bezoekers kunnen vandaag woonaccessoires van huis meenemen naar het winkelcentrum om deze op te laten pimpen in het Recycle atelier. Onze stylisten zorgen ervoor dat bijv. uw oude lamp weer in een nieuw jasje mee naar huis kan.

Daarnaast zullen er meubelstukken worden aangeboden tijdens de veilingdagen door de winkeliers. Op deze stukken kan schriftelijk worden geboden. De veilingkaarten kunnen ingeleverd worden in de stembus. De winkeliers nemen aan het einde van de woonmaand contact met u op indien u de hoogste bieder bent!

Zien wij u ook tijdens de Woontober dagen!